OhgqhTxuGNE

Under Microsofts show Inside Xbox tidigare i April fick vi se ytterligare en trailer från det kommande spelet Overkill’s The Walking Dead. Produktionen har tagit (för) lång tid men den som väntar på något gott brukar man ju säga.. Du som läst vår tidigare artikel om spelet vet säkert att titeln baseras på seriebocken och den omåttligt populära TV-serien The Walking Dead. Spelet går ut på att du och upp till tre vänner tillsammans ska överleva det råa och postapokalyptiska Washington D.C. som har förvandlats till en zombie zon. I denna nya video-trailer får vi träffa karaktären och läkaren Maya. Och precis som i den förra trailern av spelet ser det riktigt snyggt och skränande ut.

Enligt källor ska spelet börja läskigt och bara bli mörkare och mörkare ju längre in i spelet man kommer. Vapen kommer efterhand gå sönder, ammunition och förnödenheter ta slut så det kommer bli en kamp på liv och död. Och det är inte bara zombies man ska se upp med utan även andra människor (motspelare) som också slåss för sin överlevnad.

Det finns fortfarande inget mer exakt premiärdatum än hösten 2018. Med tanke på att TV-serien nyligen avslutade säsong 8 och att säsong 9 förväntas börja i höst och fortsätta under våren 2019 så kan vi räkna med att utvecklarna kommer ge allt de kan för att få klart spelet och inte riskera fler uppskjutningar. Speciellt då det i dagsläget inte är klart att det blir någon säsong 10 av The Walking Dead. Så räkna med att spelet åtminstonde finns att köpa i tid inför julhandeln 2018.

Aktuella format för Overkill’s The Walking Dead är PC, Playstation 4 och Xbox One.

Se videon genom att klicka på play-knappen i bilden ovan.

Inga fler artiklar