Att köpa julklappar till barn är lika roligt som det är svårt. Idag kallas alla under 18 år barn vilket kan vara förvirrande när du letar efter bästa julklapparna online. Tidigare sade man småbarn, skolbarn, tonåringar eller unga vuxna vilket i sig kanske var mer korrekt. Något som föräldrar idag inte kan undvika, oavsett barnens ålder (med undantag av bebisar) är datorspel och TV-spel. I och med att det finns en uppsjö av olika spel med allt från kunskapsspel, fantasispel, äventyrsspel, rollspel och plattformsspel finns det mycket att välja mellan.

Bästa spelen för barn

Barn älskar spel och TV-spel är en mycket populär julklapp. Det är givetvis en fråga om att balansera barnens spelande med andra aktiviteter. De mest omtyckta spelen för barn är The Legend of Zelda: Breath of the Wild som passar barn från 12 år (Nintendo Switch, WII U), Super Mario Odyssey passar barn från 10 år (Nintendo Switch), Mario Kart 8 Deluxe passar barn från 3 år (Nintendo Switch), LittleBigPlanet 3 passar barn från 3 år (PlayStation 4, Playstation 3) och barnens favorit Pokemon: Let’s Go, Pikachu / Let’s Go, Eevee som passar barn från 7 år (Nintendo Switch). För barn som gillar sport är FIFA-spelen ett riktigt bra val och passar barn från 3 år (Nintendo Switch, PS4, Xbox One, PC). The Sims 4 är ett spel som lite äldre barn gillar och passar till barn från 12 år (PS4, Xbox One, PC, Mac OS)

Fina julklappar till barnen

Barn älskar att få fina julklappar och det bästa är att de behöver inte vara dyra. Ett bra julklapps tips är att köpa presenter som är praktiska, mysiga, roliga eller olika typer av pyssel som stimulerar barnens fantasi och kreativitet. Hos Partytajm online kommer du att hitta massor av fina julklappar till barn med allt från ryggsäckar till leksaker. Här finns klappar som exempelvis fantasifulla pärlplattor, pysselböcker, roliga tatueringar, handdockor, målarprylar, gosedjur, lego byggsatser och mycket mer till riktigt bra pris. Vilka barn älskar inte Pippi Långstrump? Hos Partytajm finns Pippis första målarbok, Pippi Långstrump målarset, Pippi pennfodral, Pippi jubileumsmemo spel, Pippi ryggsäck, Pippi dockskåp Villa Villerkulla och mycket mer. Det bästa med patytajm.se är att du i lugn och ro kan hitta fina julklappar till dina barn i olika prisklasser utan att behöva springa runt i en massa olika affärer.

Julklappar och liten ekonomi

Det är många barnfamiljer som kämpar med ekonomin. Många föräldrar har inte råd med stora och dyra julklappar för sina barn. Även om du har en liten ekonomi går det att ge barnen en härlig jul med många julklappar. Börja handla tidigt och passa på när det är REA. Alla julklappar behöver inte vara nya och ett bra exempel är att köpa begagnade TV-spel och begagnade konsoller. Blanda nya presenter med fina begagnade. Investera i saker som ditt barn kommer att ha nöje av en lite längre tid men som inte behöver vara dyra såsom aktivitetsböcker, pysselask för smyckestillverkning, glitterlim och mycket annat som stimulera barnens kreativitet. Kom ihåg att barn älskar att öppna presenter och oroar sig inte särskilt mycket om presenterna är dyra eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *