Om du har lite större barn som är tävlingsinriktade kan det vara roligt om du tar med dem på minigolf. Minigolf är ett bra sätt att umgås och det är roligt för hela familjen. Om du tycker att det låter som en bra idé kan du i följande text läsa mer om att spela minigolf med barnen.

Upplev minigolf med familjen

Om ni bor i Stockholm eller ska resa dit kan ni uppleva minigolf Stockholm genom att boka en tid på La Botanica som erbjuder flera aktiviteter för familjer, till exempel minigolf. Deras golfbanor finns inne i Mall of Scandinavia som är ett populärt köpcentrum som finns i Solna, vilket ligger en bit utanför Stockholm. Men det finns bra förbindelser genom pendeltåg och bussar.

Banorna erbjuder en spelupplevelse som är utöver det vanliga. Varje bana är designad med roliga och kreativa hinder och de har olika teman som gör att spelupplevelsen blir extra speciell, särskilt för barnen. Ni kan boka en tid på deras hemsida, men det är inte ett måste eftersom de inte har något krav på förbokning. Men om ni är spelsugna kan det vara bra om ni bokar i förväg och säkrar er bana.

Priserna för att spela minigolf är 140 kr per vuxen och för barn upp till tolv år kostar det 95 kr. Då får ni tillgång till minigolf och tillhörande klubbor under 60 minuter och det ger er gott om tid för att spela och umgås tillsammans.

När man spelar minigolf så tävlar man mot varandra eftersom den med minst antal slag vinner. Är ni en familj som gillar att spela brädspel och att allmänt tävla mot varandra är minigolf en passande aktivitet för er. I lokalen kan ni också köpa mat och dryck och ni kan därmed få en riktigt trevlig dag tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *