Ett populärt ställe att sälja barnböcker på, förutom i butik är på en bokmässa. Kanske driver du eller jobbar på ett bokförlag som ger ut böcker för barn? På en bokmässa är besökarna garanterat intresserade av böcker, men för att sälja och synas krävs det ändå att du sticker ut.

Var synlig på en bokmässa

Syftet med att deltaga på en bokmässa är så klart att sälja böcker. Men du bör se det som ett större arbete än att endast sälja böcker under mässan. Se det som ett tillfälle att marknadsföra ditt bokförlag eller dina böcker.

Ett populärt sätt att marknadsföra dig på en mässa är med profilprodukter. Du kan vända dig till https://printer.se/ för att få produkter upptryckta med företagets namn. Exempelvis tygpåsar med förlagets namn kan vara en perfekt gåva att ge bort. Då har kunderna något att bära böckerna i och företagets namn får synas.

Barnböcker är viktiga

Barnböcker är viktiga och att läsa för barn är av allra största vikt för barns utveckling. Därför är det inte viktigt enbart för dig att dina böcker säljs och är synliga, utan för hela samhället. Använd gärna det som argument när du marknadsför dina barnböcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *