Det finns många spel som du kan spela tillsammans med ditt barn. Både brädspel och dataspel som är roliga och som ger mycket kunskap.

Resespel

Tycker du om att resa? Vill du att ditt barn ska lära sig mycket om omvärlden? Förutom att läsa resemagasinet Vagabond, så kan ni spela spel som Resan och När och Fjärran. Det är ett smart sätt att lära sig geografi. Du kan också kombinera resespel med andra språk. Så får du och ditt barn både träna på geografi och olika kulturer, samtidigt som ni också övar på engelska, spanska eller italienska.

Kunskapsspel online

Det finns jättemånga bra kunskapsspel online som du och ditt barn kan spela. Ni kan både spela för att det är roligt, men också för att underlätta skolarbetet. Om ditt barn har problem med matematik, kemi eller engelska, så finns det spel som ni kan spela så att ditt barn får träna på kunskapen på ett lite roligare sätt. Det kan också vara ett sätt för dig som vuxen att snabbt lära dig om ett ämne. Ditt barn läser om solsystemet. Då kan du spela några onlinespel om planeter, så att du lättare kan hjälpa ditt barn i skolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *